+371 682 00 227
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Krāsa: White
Vecums: 0-9 mēn.
Zīmols: CLEVAMAMA
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

ClevaMama's Nite Nite kombinezons 3in1- no mīksta jaundzimušā autiņa līdz mājīgam guļammaisam un pēc tam viegli valkājamam kombinezonam,

Produkta īpašības:

  • Izgatavots no 100% mīkstas, elpojošas kokvilnas.
  • Veicina "gūžu veselību" un palīdz novērst gūžas displāziju.
  • Nodrošina veselīgu gurnu un kāju stāvokli.
  • Kombinezonam ir zoda aizsargs, divvirzienu rāvējslēdzēja atvēršana ērtai nomaiņai un droši atveramas/ aizveramas kniedes aizdares.
  • Antibakteriālas īpašības un īpaši mīksta tekstūra, lai aizsargātu mazuļa jauno ādu.

Aug kopā ar mazuli:

  • 0 līdz 3 mēneši - pieguļošs autiņš, kas apņem mazuli un palīdz novērst pārsteiguma refleksu
  • 3 līdz 6 mēneši - pāreja uz mājīgu guļammaisu, noņemiet pogas, lai atbrīvotu mazuļa rokas un ļautu mazulim pašam nomierināties.
  • Vairāk nekā 6 mēneši – viņu iecienītākais guļammaiss kļūst par ērtu kombinezonu, vienkārši atveriet kniedītes aizdares un mazulis var brīvi stāvēt un pārvietoties.
Visām bērnu aktivitātēm! Mēs piedāvājam kvalitatīvus bērnu apģērbus, apavus un aksesuārus visiem gadalaikiem, jebkuram notikumam un ikvienam mazajam modes mīļotājam. KidZone plašajā produktu klāstā, varēsiet izveidot apģērbu kombinācijas un atvieglot iepirkšanos, atrodot visu vienuviet! KidZone tiešsaistē Jūs varat izvēlēties stilīgus apģērbus un citus produktus no populārā CLEVAMAMA zīmola klāsta. CLEVAMAMA kombinezons 3 in 1 NITE NITE, white, 0-9 m, 3407 ir mūsu klientu iemīļotākais produkts, kas neatstāj vienaldzīgu ar savu unikalitāti un pārdomāto krāsu izvēli. Produkts, kas iekarojis Jūsu un bērnu sirdis, un, ko raksturo izcila kvalitāte, ērtība un praktiskums - CLEVAMAMA kombinezons 3 in 1 NITE NITE, white, 0-9 m, 3407 - tiek piedāvāts par īpaši pievilcīgu cenu. Iepazīstieties ar mūsu tiešsaistes veikala produktu klāstu vai apmeklējiet fiziskos veikalus kopā ar bērniem - šeit varēsiet apskatīt un salīdzināt dažādus modeļus, dizainus, krāsu salikumus un izvēlēties bērnam vispiemērotākās preces!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

CLEVAMAMA kombinezons 3 in 1 NITE NITE, white, 0-9 m, 3407

Kods: 2010103-13232
Svītrkods: 5391533834077
2959
3699
29,59 €
36,99 €
-20% apģērbam un apaviem, pērkot vismaz 2 preces! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs